“Дякую вам за те, що я ніби побував удома”: Тетяна Песик про відгуки військових на благодійні концерти “Вечірнього Кварталу”

Новий Вечірній Квартал
Тетяна Песик про реакцію на хейтерів та роботу Кварталу

За лаштунками нового концерту “Єдиного Кварталу” Тетяна Песик розповіла про номер з Артемом Пивоваровим, благодійні виступи для військових та реакцію на хейт.

Поділитися:

12 та 26 травня о 19:00 на телеканалі "1+1 Україна" покажуть нові випуски "Вечірнього Кварталу". Тепер щонеділі на глядачів очікують абсолютно нові жарти та номери. Актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» знову разом на одній сцені підійматимуть настрій актуальним гумором.

Акторка “Жіночого Кварталу” Тетяна Песик дала ексклюзивне інтерв’ю для сайту 1+1 про новий концерт, власне почуття гумору та реакцію на хейтерів.

Про нові концерти "Вечірнього Кварталу"

Чим особливий цей концерт “Вечірнього Кварталу”?

Особисто в мене динамічні номери, які відповідають моїй динаміці та енергетиці. Сьогодні ми працюємо з Артемом Пивоваровим. Буду його стригти в номері та випадково відстрижу вухо. Буде ще номер про те, як я готуюся до літа, залишилось вже зовсім мало часу, щоб привести себе в форму.

Вечірній Квартал

Перший випуск “Єдиного Кварталу” вийде на Великдень. Поділіться власними сімейними традиціями святкування.

Минулого року я вперше сама пекла пасочки. Від цього процесу кайфонула, тому цьогоріч теж буду цим займатися. Лише повернуся додому після концертів і одразу почну готувати. Цього разу зроблю більше: не тільки для себе, а й ще і рідним та близьким пороздаю, щоб вони посмакували, сказали, чи чогось бракує. Хочу, щоб вона на смак була трішечки схожа на італійську панетоне, а ще додам всередину фісташкового чи шоколадного крему. А от крашанки не роблю, бо той процес, напевно, більше дітям подобається. До речі, яйця з натертим хроном — це дуже смачно, і воно чомусь смакує саме на Великдень.

Чи є у вашому рідному Тернополі великодні традиції, яких ви не зустрічали в інших регіонах України?

Не впевнена, чи всюди таке є, але на думку спадає обливний понеділок — ти можеш спати, а тебе хтось обливає водою. А ще така традиція була у дитинстві: я часто ходила до церкви й била дзвони “на косу”.

Про поїздки до військових

Як саме проходять ваші благодійні концерти для військових? Ви приїжджаєте із готовою програмою чи імпровізуєте під час спілкування з воїнами?

Якщо брати суто для військових, то переважно все заготовлене. Навіщо там витрачати час хлопців на якісь імпровізації — це не наш формат. Заготовлений концерт показали від початку до кінця, вони посміялися, після — пофотографувалися — всі задоволені. Обов'язкова традиція: вони накривають нам стіл. Люди, які там готують їжу, — просто майстри, бо настільки все смачне!

Які теми для жартів найбільше подобаються військовим під час ваших благодійних концертів?

Найбільше сміються з побутового, наприклад, про чоловіка та дружину. Це вічні теми.

“Найкращий відгук за останній час, який мені дуже запам’ятався: “Дякую вам за те, що я ніби побував удома””.

Про роботу "Вечірнього Кварталу"

Чи впливає ваша робота на власне почуття гумору? Скажімо, через те що багато працюєте з жартами, вам складніше із чогось сміятися?

З часом стало складніше розсмішити. Раніше зі всього сміялася, а тепер якщо мене посадити в зал, то можу і просто з кислим обличчям просидіти. Це не значить, що мені несмішно: я можу просто сміятися всередині, але вже такої бурхливої реакції немає.

“Сильно розсміятися можу лише у дружньому колі”.

Студія “Квартал 95” існує вже багато років, а команда проєкту зазнала деяких змін — «Вечірній Квартал» обʼєднався з «Жіночим Кварталом», і зараз виступаєте «Єдиним Кварталом». Як ви адаптовуєтеся до роботи з такою кількістю нових людей?

Нам подобався формат “Жіночого кварталу”, адже там був трішки легший вайб, ми не жартували про політику. У нас більше побутові теми, які актуальні протягом років. Однак ми прийняли рішення об’єднатися, і найімовірніше цей формат залишиться до кінця війни.

Щодо роботи з великою кількістю людей, то певно треба питати керівників, які це все організовують. Ми працюємо так: сказали нам прийти на таку-то годину — ми прийшли, відпрацювали номери та й все.

Проєкти Студії “Кварталу 95” мають велику популярність, а така популярність неодмінно спричиняє хвилю хейтерів. Як ви реагуєте на негатив?

“Що би ти не зробив, тебе все одно захейтять”.

Елементарно з волонтерством. Допомагаєш — отже, піаришся або щось не те робиш, не допомагаєш: “А чому ти нічого не робиш?”. Мені дуже подобається з цього приводу фраза: “До появи інтернету тільки в сім'ї знали, що ти дурачок”. Так, може щось не подобатися, але витратити свій час, аби піти писати якісь образи, — це ненормально. Раніше, звісно, брала це до уваги, але коли побачила, що і нормальну людину можуть на рівному місці захейтити, то відпустила ситуацію.

Не пропустіть нові випуски "Вечірнього Кварталу" — 12 та 26 травня, о 19:00 на каналі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі